Enjoy Bedrijfskleding

Werkschoenen

Waarom Enjoy?

 • Merk-onafhankelijk
 • Wij denken écht met u mee

Werkwijze

 • Altijd het beste advies
 • Persoonlijk en kundig

Levering

 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Grote bestelling? Altijd levering op naam

Comfortabele en modieuze schoenen voor jouw voeten

Wie in de bouw werkt, wil functionele kleding dragen die goed zit maar er ook goed uitziet. Prettig kunnen bewegen tijdens het werk is net zo belangrijk als er verzorgd uitzien. Wie kiest voor hoodwaardige werkschoenen van Enjoy kiest voor een praktische en modebewuste schoenenlijn die is afgestemd op jouw specifieke werkomstandigheden.

Enjoy Bedrijfskleding helpt iedereen op geheel eigen, persoonlijke wijze. Omdat het goed moet zijn.

Bel mij terug

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel direct met ons

Wij helpen u graag de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf te vinden. Bel ons via onderstaande knop.

Geef ons een belletje

Werkschoenen

Robuust, modieus en comfortabel, dat zijn de kenmerken van onze collectie werkschoenen. Schoenen die net dat beetje extra hebben. En bovendien tegen een stootje kunnen. Enjoy levert professionele werkschoenen en -laarzen voor diverse beroepsgroepen zoals de bouwsector, logistiek en transport, metaalindustrie en de agrarische sector. Wij zijn o.a. leverancier van Redbrick, Puma en Grisport, Gevavi, Cat, Bata en Sika.

Veilig en modieus

Werkschoenen die bescherming bieden, comfortabel zitten en er ook nog eens hip en trendy uitzien? Enjoy heeft ze. De collectie werkschoenen van het merk Redbrick zijn zo ontworpen dat het van de buitenkant niet te zien is dat er een stevige stalen kap in de neus gemonteerd zit. Ideaal voor als u wilt dat uw medewerkers modieus gekleed gaan en toch beschermd zijn tegen eventuele gevaren.

Taai en robuust

Mensen die buiten werken, worden vaak aan de elementen blootgesteld. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten in de bouwsector, op offshore platforms en in de weg -en waterbouw. Voor deze groep vaklieden is het belangrijk dat schoeisel de allerhoogst mogelijke bescherming biedt. Bijvoorbeeld in de vorm van stalen neuzen, hielversteviging en/of extra bescherming rond de enkels.

Ook protectie tegen kou en wind is noodzakelijk voor het goed kunnen uitoefenen van de werkzaamheden. Daarom zijn de werkschoenen in de collectie van Enjoy waterafstotend en koude-isolerend. Alle schoenen hebben een ademende binnenvoering die makkelijk transpiratievocht opneemt.

Optioneel

Daarnaast beschikken de werkschoenen optioneel over een:

 • Uitneembaar en antistatisch voetbed
 • Antislipprofiel
 • Antiperforatie loopzool
 • Schokdempende hak
 • Hittebestendige zool (bestand tegen 300?C contactwarmte)

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Maak hier uw afspraak