Enjoy Bedrijfskleding

Werkkleding

Waarom Enjoy?

  • Merk-onafhankelijk
  • Wij denken écht met u mee

Werkwijze

  • Altijd het beste advies
  • Persoonlijk en kundig

Levering

  • Borduren en bedrukken
  • Grote bestelling? Altijd levering op naam

Comfortabel, veilig en representatief

Uw werknemers zijn niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf, ze zíjn het hart van het bedrijf. Door uw medewerkers te voorzien van hoogwaardige werkkleding die er top uitziet en ook nog eens lekker zit én veilig is, wint u op alle fronten.

Enjoy Bedrijfskleding helpt iedereen op geheel eigen, persoonlijke wijze. Omdat het goed moet zijn.

Bel mij terug

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel direct met ons

Wij helpen u graag de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf te vinden. Bel ons via onderstaande knop.

Geef ons een belletje

Werkkleding

Als bedrijf werkt u aan een goede presentatie. Daarom kiest u voor representatieve kleding die past bij de uitstraling van uw organisatie. Bedrijfskleding van hoge kwaliteit waarmee u voor de dag kunt komen. Uw mensen zijn ten slotte het visitekaartje van uw bedrijf. Met een op de kleding gedrukt logo, verhoogt u tevens uw herkenbaarheid en zichtbaarheid naar buiten toe. En dat zien uw klanten!Als bedrijf werkt u aan een goede presentatie. Daarom kiest u voor representatieve kleding die past bij de uitstraling van uw organisatie. Bedrijfskleding van hoge kwaliteit waarmee u voor de dag kunt komen. Uw mensen zijn ten slotte het visitekaartje van uw bedrijf. Met een op de kleding gedrukt logo, verhoogt u tevens uw herkenbaarheid en zichtbaarheid naar buiten toe. En dat zien uw klanten!

Comfortabele bedrijfskleding

Enjoy Bedrijfskleding en Promowear in Roden levert bedrijfskleding, promotiekleding en kleding voor diverse beroepsgroepen. Denk hierbij aan praktische en comfortabel zittende beroepskleding voor de zorgsector of een nette blazer en pantalon voor de zakelijke dienstverlening of de horeca. Of aan bedrijfskleding, werkschoenen en vlamvertragende kleding voor bijvoorbeeld de beveiliging, de metaalindustrie, schilders en de bouwindustrie. In overleg is veel mogelijk.

Onze werkwijze

Enjoy levert bedrijfskleding die naar eigen wens en smaak kan worden vervaardigd. Er is keus uit een groot aantal ontwerpen. Deze dienen als basis. Wat u zelf bepaalt, zijn:

  • Het soort kleding
  • De gewenste kleur
  • Positie van het logo

Enjoy adviseert over het ontwerp, de technische haalbaarheid en de kosten. Onze collectie is leverbaar in elk gewenst aantal en in sommige gevallen zelfs tot maat 7XL. Wij zorgen ervoor dat kleding op de door u aangewezen locatie door uw mensen gepast kan worden.

U kunt het ontwerp ook aan ons overlaten. Op uw verzoek vertalen onze designers uw idee of huisstijl naar een geheel eigen kledinglijn

Levering

Uitlevering op naam behoort tot de mogelijkheden. In een straal van 20 km om Roden en Assen leveren we franco aan huis.

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Maak hier uw afspraak