Enjoy Bedrijfskleding

High visibility kleding

Waarom Enjoy?

  • Merk-onafhankelijk
  • Wij denken écht met u mee

Werkwijze

  • Altijd het beste advies
  • Persoonlijk en kundig

Levering

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Grote bestelling? Altijd levering op naam

Comfortabele modieuze kleding voor jou Bedrijf

Wie in de bouw werkt, wil functionele kleding dragen die goed zit maar er ook goed uitziet. Prettig kunnen bewegen tijdens het werk is net zo belangrijk als er verzorgd uitzien. Wie kiest voor High visibility kleding van Enjoy kiest voor een praktische en modebewuste kledinglijn die is afgestemd op uw specifieke werkomstandigheden.

Enjoy Bedrijfskleding helpt iedereen op geheel eigen, persoonlijke wijze. Omdat het goed moet zijn.

Bel mij terug

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel direct met ons

Wij helpen u graag de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf te vinden. Bel ons via onderstaande knop.

Geef ons een belletje

High visibility kleding

Met signaalkleding van Enjoy bedrijfskleding bent u optimaal zichtbaar wanneer u buiten werkt. Bijvoorbeeld aan de weg waar het zeer belangrijk (en vaak verplicht) is om reflectiekleding te dragen. De basis kleur valt vooral overdag op en de strepen doen ’s avonds hun werk. De reflectiekleding van Enjoy voldoet aan alle belangrijke normen die aan reflectiekleding worden gesteld.

EN471 en EN471 RWS norm

Al onze signaalkleding voldoet aan de de EN 471 of aan de strengere EN471 RWS norm . In Europa geldt de EN471 norm en in Nederland als aanvulling daarop de EN471 RWS norm. RWS staat voor Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat verplicht iedereen die op of aan een A- of N- weg of aan het spoor werkt het dragen van EN471 RWS signaalkleding.

De RWS kleding is vooral te herkennen aan de egale kleur (vaak geel of oranje) en de verticale strepen op de kledingstukken

Laat u adviseren over signaalkleding

Kom eens langs in onze showroom in Roden waar u de verschillende soorten signaalkleding kan bekijken en waar de medewerkers van Enjoy Bedrijfskleding u kunnen adviseren welke type signaalkleding het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Maak hier uw afspraak