Enjoy Bedrijfskleding

Vlamvertragende kleding

Waarom Enjoy Bedrijfskleding?

  • Blijvende vlamvertragende werking
  • De beste bescherming, ook na wasbeurten

Werkwijze

  • Altijd het beste advies
  • Persoonlijk en kundig

Levering

  • Borduren en bedrukken
  • Grote bestelling? Altijd levering op naam

De beste vlamvertragende kleding.

Bent u op zoek naar vlamvertragende kleding? Enjoy Bedrijfskleding levert u kleding van de beste materialen. Zo kunnen wij u o.a. de vlamvertragende kleding van Blåkläder leveren, waarvan de vlamvertragende werking blijvend is en niet verdwijnt na wasbeurten. Veilig, comfortabel en een mooie pasvorm, dat is de bedrijfskleding van Enjoy Bedrijfskleding.

Enjoy Bedrijfskleding helpt iedereen op geheel eigen, persoonlijke wijze. Omdat het goed moet zijn.

Bel mij terug

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel direct met ons

Wij helpen u graag de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf te vinden. Bel ons via onderstaande knop.

Geef ons een belletje

Vlamvertragende kleding

Wanneer u werkt in gevaarlijke werkomstandigheden is werkkleding met oog voor veiligheid van belang. Wij bieden vlamvertragende bedrijfskleding aan, perfect voor mensen die werken met lasapparatuur en elektrische installaties.

Vlamvertragende kleding van Blåkläder

Wij bieden vlamvertragende kleding van Blåkläder aan. Alle producten van Blåkläder zijn gemaakt om het werken in gevaarlijke omstandigheden veiliger en professioneler te maken. Alle producten hebben een hoog draagcomfort en de perfecte pasvorm. De kleding is zowel binnen als buiten te gebruiken en voldoet aan alle gestelde veiligheidsnormen van de veiligheidsklassen S1, S2 en S3.

Comfortabel en praktisch

De kleding is zacht en lichtgewicht, dit zorgt voor een enorm draagcomfort. Daarnaast zijn de producten voorzien van praktische opbergzakken. De kleding is waterafstotend, winddicht, antistatisch, vlamvertragend en heeft een stoere professionele uitstraling. Zo kan uw personeel veilig en comfortabel hun werk uitvoeren! De vlamvertragende eigenschappen van de kleding van Blåkläder is van uitstekende kwaliteit en verdwijnt niet na het wassen van de kleding.

Herkenbare bedrijfskleding

De kracht van bedrijfskleding is, naast de vele veiligheidsvoordelen, herkenbaarheid. Wij voorzien de vlamvertragende kleding van uw logo’s en bedrijfsnaam. Zo is uw personeel herkenbaar en straalt de kleding gezag en identiteit uit.

Levering

Uitlevering op naam behoort tot de mogelijkheden. In een straal van 20 km om Roden en Assen leveren we franco aan huis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vlamvertragende kleding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven u advies.

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Maak hier uw afspraak