Enjoy Bedrijfskleding

Over ons

Enjoy bedrijfskleding

Kenmerkend voor Enjoy Bedrijfskleding & Promowear is de no-nonsense werkwijze. Deze is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis. Dankzij onze professionele aanpak bent u als klant verzekerd van kwaliteit en efficiency.

Met onze dienstverlening dragen wij bij aan de professionele uitstraling van die beroepen waar bedrijfskleding een bijdrage levert aan onder andere veiligheid, zichtbaarheid en comfort.

Waarom Enjoy Bedrijfskleding?

“Voor ieder vak een pak”, dat is ons motto. Met ons team leveren wij u de beste kleding voor uw branche, gebaseerd op uw wensen en eisen. Door onze jarenlange ervaring en no-nonsense werkwijze weten we waar we u en uw medewerkers het beste mee kunnen helpen.

  • Wij zorgen voor het beste advies.
  • Wij verzorgen alles, van passessie tot uitlevering.
  • Wij ontzorgen u volledig.
  • Wij bezorgen altijd alles op naam.

Onze belofte aan het milieu

Enjoy Bedrijfskleding investeert in duurzaamheid. Er wordt continu gezocht naar producten die duurzaam zijn ontwikkeld en geproduceerd. Veel minder gebruik van water tijdens de productie. Maar ook recycling van gebruikte kleding en werkschoenen. Sommige modellen werkschoenen die wij verkopen zijn 80-90% gemaakt van gerecycled materiaal. Wij stimuleren gebruik van zo duurzaam mogelijk transport, evenals al onze leveranciers. Samen met vrijwel alle andere ondernemers in Assen hebben wij een Masterplan Duurzaamheid ontwikkeld. Vraag ons om meer informatie. We hebben een folder waarin wij onze acties omtrent duurzaamheid toelichten.     

Bel mij terug

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel direct met ons

Wij helpen u graag de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf te vinden. Bel ons via onderstaande knop.

Geef ons een belletje
Snickers Workwear
Blakl├Ąder Workwear
Dassy Workwear
Mascot