Enjoy Bedrijfskleding

Schoonmaak

Waarom Enjoy?

  • Merk-onafhankelijk
  • Wij denken écht met u mee
  • On-line bestelsysteem

Werkwijze

  • Altijd het beste advies
  • Persoonlijk en kundig

Levering

  • Borduren en bedrukken
  • Grote bestelling? Altijd levering op naam

Netjes, professioneel of een meer casual uitstraling

Bent u op zoek naar modieuze bedrijfskleding van hoge kwaliteit voor jou Beveiligingskleding? Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf, met de kleding van Enjoy Bedrijfskleding zien uw werknemers er fantastisch uit! Modieus, comfortabel en een mooie pasvorm, dat is de bedrijfskleding van Enjoy.

Enjoy Bedrijfskleding helpt iedereen op geheel eigen, persoonlijke wijze. Omdat het goed moet zijn.

Bel mij terug

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel direct met ons

Wij helpen u graag de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf te vinden. Bel ons via onderstaande knop.

Geef ons een belletje

Schoonmaakkleding

Bent op zoek naar mooie en kwalitatief hoogwaardige schoonmaakkleding? Dan bent u bij Enjoy Bedrijfskleding aan het juiste adres. Prettig kunnen bewegen tijdens het werk is net zo belangrijk als er professioneel uitzien. Ons assortiment schoonmaakkleding is functioneel, heeft een professioneel aanzien en is zeer comfortabel.

Modieuze collectie kleding voor de schoonmaakbranche

De stylisten van Enjoy Bedrijfskleding hebben een modieuze collectie voor u samengesteld. De modellen zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit Europese stoffen die een representatief uiterlijk waarborgen. Ook over een langere periode. Elk standaard model is aan te passen naar eigen kleurstelling en natuurlijk met uw eigen logo. Zo is uw personeel herkenbaar en representatief.

Veilig en comfortabel werken

Voor schoonmakers is het van belang om goede werkkleding te dragen. Ze hebben veel te maken met chemische schoonmaakmiddelen. Zonder beschermende kleding kan dit in de huid gaan bijten. Dit kan voorkomen worden met goede beschermende werkkleding. Denk hierbij aan beschermende handschoenen, werkkleding met lange mouwen, een stofjas, schoonmaakschorten en goede werkschoenen. Met de bedrijfskleding van Enjoy kan uw personeel op prettige en gezonde wijze hun werk uitvoeren.

Advies en maatwerk mogelijkheden

Wij adviseren u graag! Wij geven u inzicht in de design mogelijkheden, de technische haalbaarheid en de kosten. Onze collecties zijn leverbaar in elk gewenste aantal en in vele maten. In sommige gevallen zelfs tot 7XL. Wij zorgen ervoor dat kleding op de door u aangewezen locatie door uw mensen gepast kan worden.

U kunt er ook voor kiezen om het ontwerp aan ons over te laten. Op uw verzoek vertalen onze designers uw idee of huisstijl naar een geheel eigen kledinglijn. Zo ziet uw personeel er precies uit zoals u wenst.

Levering

Uitlevering op naam behoort tot de mogelijkheden. In een straal van 20 km om Roden en Assen leveren we franco aan huis.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor schoonmaak kleding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte schoonmaakkleding voor uw bedrijf.

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Maak hier uw afspraak