Enjoy Bedrijfskleding

Horeca

Waarom Enjoy Bedrijfskleding?

 • Merk-onafhankelijk
 • Wij denken écht met u mee
 • On-line bestelsysteem

Werkwijze

 • Altijd het beste advies
 • Persoonlijk en kundig

Levering

 • Borduren en bedrukken
 • Grote bestelling? Altijd levering op naam
 • Afhalen, brengen of verzending per koerier

Netjes, professioneel of een meer casual uitstraling

Bent u op zoek naar modieuze en duurzame bedrijfskleding van hoge kwaliteit voor in de horeca? Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf, met de kleding van Enjoy Bedrijfskleding zien uw werknemers er fantastisch uit! Modieus, comfortabel en een mooie pasvorm, dat is de bedrijfskleding van Enjoy.

Enjoy Bedrijfskleding helpt iedereen op geheel eigen, persoonlijke wijze. Omdat het goed moet zijn.

Bel mij terug

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel direct met ons

Wij helpen u graag de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf te vinden. Bel ons via onderstaande knop.

Geef ons een belletje

Horecakleding

Bent u op zoek naar herkenbare horecakleding passend bij uw onderneming? Wij kunnen u helpen. Wij hebben een groot assortiment horecakleding. Wilt u een nette look of wilt u juist een meer casual en hippe uitstraling? Tegenwoordig zien we dat er steeds meer vraag is naar modieuze horecakleding. We zien meer lederen sloven en denim werkoutfits, maar een nette blazer en pantalon blijven ook erg populair. Voor welke stijl u ook kiest, wij helpen u graag verder. De horecakleding van Enjoy Bedrijfskleding is van hoge kwaliteit, heeft een goede pasvorm en is comfortabel. Zo kan uw personeel goed voor de dag komen met een herkenbare look! Uw personeel is ten slotte het visitekaartje van uw bedrijf. Met een op de kleding gedrukt logo, verhoogt u tevens de herkenbaarheid en zichtbaarheid naar buiten toe. En dat zien uw klanten!

Comfortabel en veilig

De horecakleding van Enjoy Bedrijfskleding is geschikt voor zowel de werkzaamheden voor koks en voor het bedienend personeel. Moderne kokskleding met een goede pasvorm, zodat uw keukenbrigade prettig en efficiënt kan werken. Goed ademende stoffen zijn een must en ook voldoende zakken en vakken zijn van belang voor het bedienend personeel. Zo hebben ze de handen vrij om uw gasten optimaal te helpen. Bewegingsvrijheid en comfort gecombineerd met een mooie professionele uitstraling. Dat is waar wij voor staan. Wanneer uw personeel zich comfortabel voelt in zijn kleding, stralen ze dit ook uit!

Onze werkwijze

Wat voor soort kleding u ook zoekt, we beginnen met een goed gesprek. Zo kunnen we bepalen wat precies uw wensen zijn op het gebied van horeca kleding. Wij leveren bedrijfskleding die naar eigen wens en smaak kan worden vervaardigd. We bieden de keuze uit een groot aantal ontwerpen, deze dienen als basis. Vervolgens kunt u zelf bepalen:

 • welke soort kleding;
 • welke kleur;
 • de positie van uw logo.

Enjoy adviseert over het ontwerp, de technische haalbaarheid en de kosten. Onze collectie is leverbaar in elk gewenst aantal en in sommige gevallen zelfs tot maat 7XL. Wij zorgen ervoor dat kleding op de door u aangewezen locatie kan worden gepast. U kunt er ook voor kiezen om het ontwerp aan ons over te laten. Op uw verzoek vertalen onze designers uw idee of huisstijl naar een geheel eigen kledinglijn.

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Maak hier uw afspraak