Enjoy Bedrijfskleding

Beveiliging

Waarom Enjoy?

  • Merk-onafhankelijk
  • Wij denken écht met u mee
  • On-line bestelsysteem

Werkwijze

  • Altijd het beste advies
  • Persoonlijk en kundig

Levering

  • Borduren en bedrukken
  • Grote bestelling? Altijd levering op naam

Netjes, professioneel of een meer casual uitstraling

Bent u op zoek naar modieuze bedrijfskleding van hoge kwaliteit voor uw beveiligers? Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf, met de kleding van Enjoy Bedrijfskleding zien uw werknemers er fantastisch uit! Modieus, comfortabel en een mooie pasvorm, dat is de bedrijfskleding van Enjoy.

Enjoy Bedrijfskleding helpt iedereen op geheel eigen, persoonlijke wijze. Omdat het goed moet zijn.

Bel mij terug

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel direct met ons

Wij helpen u graag de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf te vinden. Bel ons via onderstaande knop.

Geef ons een belletje

Beveiligingskleding

Een beveiliger of bewaker moet gezag, autoriteit, betrouwbaarheid en herkenbaarheid uitstralen. Professionele bedrijfskleding speelt hierbij een grote rol. Enjoy Bedrijfskleding heeft een grote collectie beveiligingskleding met de juiste uitstraling, met oog op comfort en veiligheid.

Uitstralen van gezag

Bij bedrijfskleding voor beveiliging is het uitstralen van gezag en herkenbaarheid van groot belang. Om dit te realiseren moet de kleding van hoge kwaliteit zijn. De kleding moet comfortabel zijn, kleurvast en het moet tegen een stootje kunnen. Er zijn meerdere vormen van beveiliging en bewaking. Opvallende beveiligingskleding of juist een nettere look? Bij Enjoy Bedrijfskleding kunt u vinden wat u nodig heeft. Natuurlijk kunnen wij de bedrijfskleding voorzien van uw logo. Zo is uw beveiliging goed herkenbaar en hebben ze een professionele en representatieve uitstraling. Zo helpt u uw medewerkers bij de uitvoering van een functie met hoge verantwoordelijkheid.

Comfortabele beveiligingskleding

Comfort en bewegingsvrijheid zijn belangrijke aandachtspunten voor kleding voor beveiligers. Ze kunnen in gevaarlijke situaties terecht komen, dus kleding die correct zit is een must. Bij Enjoy Bedrijfskleding zorgen we ervoor dat uw personeel zich comfortabel voelt in zijn bedrijfskleding.

Laat u adviseren

Kom eens langs in onze showroom in Roden waar u de verschillende soorten beveiligingskleding kan bekijken en waar de medewerkers van Enjoy Bedrijfskleding u kunnen adviseren welke type beveiligingskleding het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Levering

Uitlevering op naam behoort tot de mogelijkheden. In een straal van 20 km om Roden en Assen leveren we franco aan huis.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste beveiligingskleding voor uw bedrijf!

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Maak hier uw afspraak